Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πολύ σκληρός για να… κρυώσει ο Gerard
Γενναίες δόσεις χιούμορ απέδειξε ότι διαθέτει ο Τζέραρντ Μπάτλερ που βρέθηκε να σπάει καρύδια με τους γλουτούς του και να ρίχνει πάγο στα γεννητικά του όργανα κατά την εμφάνισή του σε γερμανική τηλεοπτική εκπομπή. Στα άκρα χρειάστηκε να φτάσει ο πάλαι ποτέ Λεωνίδας των 300 προκειμένου να προμοτάρει αποτελεσματικά στο γερμανικό κοινό την τελευταία ταινία του με τίτλο "Olympus Has Fallen". Συγκεκριμένα όχι μόνο δέχθηκε να συμμετάσχει στην πρόκληση που τον ήθελε να δοκιμάζει να σπάει καρύδια πέφτοντας πάνω τους, αλλά δεν δίστασε να ρίξει και μια παγοθήκη μέσα στο παντελόνι του. ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Πολύ σκληρός για να… κρυώσει ο Gerard

Γενναίες δόσεις χιούμορ απέδειξε ότι διαθέτει ο Τζέραρντ Μπάτλερ που βρέθηκε να σπάει καρύδια με τους γλουτούς του και να ρίχνει πάγο στα γεννητικά του όργανα κατά την εμφάνισή του σε γερμανική τηλεοπτική εκπομπή. Στα άκρα χρειάστηκε να φτάσει ο πάλαι ποτέ Λεωνίδας των 300 προκειμένου να προμοτάρει αποτελεσματικά στο γερμανικό κοινό την τελευταία ταινία του με τίτλο «Olympus Has Fallen».

Συγκεκριμένα όχι μόνο δέχθηκε να συμμετάσχει στην πρόκληση που τον ήθελε να δοκιμάζει να σπάει καρύδια πέφτοντας πάνω τους, αλλά δεν δίστασε να ρίξει και μια παγοθήκη μέσα στο παντελόνι του.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X