Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων από την Αυστραλία
Δύο σημαντικά συνέδρια θα διεξαχθούν στην Ελλάδα τον ερχόμενο μήνα, με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού.Το πρώτο θα γίνει στις 7 έως τις 9 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία και του Ελληνοαυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου και με στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Αυστραλία και την προσέλκυση επενδύσεων από την Αυστραλία στην Ελλάδα.Το δεύτερο συνέδριο θα γίνει στη Λήμνο κατά το διήμερο 11-13 Ιουλίου 2013. Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από την ομογενειακή Επιτροπή Μνήμης Λήμνου Καλλίπολης και τις αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης της Λήμνου και θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού, που βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό με στόχο τον προγραμματισμό εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Λήμνο κατά την περίοδο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από τη μάχη της Καλλίπολης το 2015, αλλά και την ένταξη αυτών στο γενικότερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων από την Αυστραλία

Δύο σημαντικά συνέδρια θα διεξαχθούν στην Ελλάδα τον ερχόμενο μήνα, με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού.

Το πρώτο θα γίνει στις 7 έως τις 9 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία και του Ελληνοαυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου και με στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Αυστραλία και την προσέλκυση επενδύσεων από την Αυστραλία στην Ελλάδα.

Το δεύτερο συνέδριο θα γίνει στη Λήμνο κατά το διήμερο 11-13 Ιουλίου 2013. Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από την ομογενειακή Επιτροπή Μνήμης Λήμνου Καλλίπολης και τις αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης της Λήμνου και θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού, που βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό με στόχο τον προγραμματισμό εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Λήμνο κατά την περίοδο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από τη μάχη της Καλλίπολης το 2015, αλλά και την ένταξη αυτών στο γενικότερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X