Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Σφυρίζουν» παράταση για τις φετινές δηλώσεις
Παράταση, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου, αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος. Αιτία το γεγονός ότι ενώ υπολείπονται πλέον μόλις 11 μέρες μέχρι τη λήξη της κανονικής προθεσμίας, αρκετά πρακτικά ζητήματα, από τα οποία εξαρτάται η σωστή και έγκαιρη συμπλήρωση των δηλώσεων μέσω του διαδικτυακού συστήματος ΤΑΧΙSNET δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Το αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια φορολογούμενοι να μην έχουν τη δυνατότητα ακόμη να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι χθες είχαν υποβληθεί συνολικά περίπου 500.000 δηλώσεις, ενώ το σύνολο των δηλώσεων που αναμένεται να κατατεθούν φέτος υπολογίζεται ότι θα φτάσει τα 6 εκατομμύρια! Δηλαδή 11 ημέρες πριν από την 30ή Ιουνίου που λήγει κανονικά η προθεσμία έχει υποβληθεί λιγότερο από το 10% των φετινών δηλώσεων! ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

«Σφυρίζουν» παράταση για τις φετινές δηλώσεις

Παράταση, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου, αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Αιτία το γεγονός ότι ενώ υπολείπονται πλέον μόλις 11 μέρες μέχρι τη λήξη της κανονικής προθεσμίας, αρκετά πρακτικά ζητήματα, από τα οποία εξαρτάται η σωστή και έγκαιρη συμπλήρωση των δηλώσεων μέσω του διαδικτυακού συστήματος ΤΑΧΙSNET δεν έχουν ακόμη επιλυθεί.

Το αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια φορολογούμενοι να μην έχουν τη δυνατότητα ακόμη να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι χθες είχαν υποβληθεί συνολικά περίπου 500.000 δηλώσεις, ενώ το σύνολο των δηλώσεων που αναμένεται να κατατεθούν φέτος υπολογίζεται ότι θα φτάσει τα 6 εκατομμύρια!

Δηλαδή 11 ημέρες πριν από την 30ή Ιουνίου που λήγει κανονικά η προθεσμία έχει υποβληθεί λιγότερο από το 10% των φετινών δηλώσεων!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X