Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Με τον γιο μου έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι»
Για τα καλά στο ρόλο της μανούλας έχει μπει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, τον πήρε και βγήκαν την πρώτη τους βόλτα μαζί.Οι παπαράτσι, τσάκωσαν την 34χρονη ηθοποιό σε πεζόδρομο του Θησείου, να σπρώχνει το καροτσάκι του γιου της, τον οποίο και είχε καλύψει με μια κόκκινη κουβερτούλα.Λίγο αργότερα, στο σημείο βρέθηκε και ο 35χρονος σύζυγος της Παναγιώτης Πιλαφάς, που εκείνη την ώρα περνούσε με τη μηχανή του και σταμάτησε για λίγο κοντά τους.Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, καθώς όλη την ώρα φρόντιζε και πρόσεχε το γιο της.Μάλιστα, μετά τη γέννηση του, συνηθίζει να λέει σε φίλες της πως "με το γιο μου έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι

«Με τον γιο μου έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι»

Για τα καλά στο ρόλο της μανούλας έχει μπει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, τον πήρε και βγήκαν την πρώτη τους βόλτα μαζί.

Οι παπαράτσι, τσάκωσαν την 34χρονη ηθοποιό σε πεζόδρομο του Θησείου, να σπρώχνει το καροτσάκι του γιου της, τον οποίο και είχε καλύψει με μια κόκκινη κουβερτούλα.

Λίγο αργότερα, στο σημείο βρέθηκε και ο 35χρονος σύζυγος της Παναγιώτης Πιλαφάς, που εκείνη την ώρα περνούσε με τη μηχανή του και σταμάτησε για λίγο κοντά τους.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, καθώς όλη την ώρα φρόντιζε και πρόσεχε το γιο της.

Μάλιστα, μετά τη γέννηση του, συνηθίζει να λέει σε φίλες της πως «με το γιο μου έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X