Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το Instagram ετοιμάζει video sharing λειτουργία
Η νέα λειτουργία της δημοφιλούς εφαρμογής αναμένεται να παρουσιαστεί στις 20 Ιουνίου, στην εκδήλωση που ετοιμάζει το Facebook. Εδώ και καιρό έχουμε ακούσει τις φήμες που θέλουν το Facebook και το Instagram να δοκιμάζουν μία υπηρεσία διαμοιρασμού video μέχρι 10 δευτερόλεπτα, βλέποντας την επιτυχία που έχει το Vine. Τέλος το γεγονός ότι το Vine ξεπέρασε το Instagram σε daily shares, μάλλον ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προβλημάτισε αρκετά τους υπεύθυνους της υπηρεσίας, οπότε μάλλον την Πέμπτη θα έχουμε ανακοινώσεις.

Το Instagram ετοιμάζει video sharing λειτουργία

Η νέα λειτουργία της δημοφιλούς εφαρμογής αναμένεται να παρουσιαστεί στις 20 Ιουνίου, στην εκδήλωση που ετοιμάζει το Facebook.

Εδώ και καιρό έχουμε ακούσει τις φήμες που θέλουν το Facebook και το Instagram να δοκιμάζουν μία υπηρεσία διαμοιρασμού video μέχρι 10 δευτερόλεπτα, βλέποντας την επιτυχία που έχει το Vine.

Τέλος το γεγονός ότι το Vine ξεπέρασε το Instagram σε daily shares, μάλλον ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προβλημάτισε αρκετά τους υπεύθυνους της υπηρεσίας, οπότε μάλλον την Πέμπτη θα έχουμε ανακοινώσεις.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X