Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τιμήθηκαν για την εθελοντική τους δράση
Σε μια σεμνή τελετή ο δήμος Σάμου επιβράβευσε τους μαθητές της Γ´ τάξης του τμήματος μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Σάμου για την εθελοντική προσφορά τους για την κατασκευή σιδερένιων κιγκλιδωμάτων στο Κλειστό Γυμναστήριο πόλεως Σάμου κάτι που του εξασφαλίζει πλέον και την επάρκεια ασφαλείας για την διεξαγωγή διεθνών αγώνων. O δήμαρχος Στέλιος Θάνος και ο αντιδήμαρχος Νίκος Τριανταφύλλου ευχαρίστησαν τους μαθητές και τους καθηγητές τους που προσφέρθηκαν να κάνουν πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των όσων διδάχτηκαν στην σχολική χρονιά κατασκευάζοντας και τοποθετώντας σιδερένια κάγκελα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου καθώς και αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τις υπάρχουσες κερκίδες. Ο δήμαρχος δήλωσε ότι πλέον δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για αθλητικές εγκαταστάσεις και έτσι ο δήμος αναγκάζεται να ζητά την εθελοντική προσφορά ακόμη και παιδιών. Οι καθηγητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα και δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν όποτε τους ξαναζητηθεί. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τιμήθηκαν για την εθελοντική τους δράση

Σε μια σεμνή τελετή ο δήμος Σάμου επιβράβευσε τους μαθητές της Γ΄ τάξης του τμήματος μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Σάμου για την εθελοντική προσφορά τους για την κατασκευή σιδερένιων κιγκλιδωμάτων στο Κλειστό Γυμναστήριο πόλεως Σάμου κάτι που του εξασφαλίζει πλέον και την επάρκεια ασφαλείας για την διεξαγωγή διεθνών αγώνων.

O δήμαρχος Στέλιος Θάνος και ο αντιδήμαρχος Νίκος Τριανταφύλλου ευχαρίστησαν τους μαθητές και τους καθηγητές τους που προσφέρθηκαν να κάνουν πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των όσων διδάχτηκαν στην σχολική χρονιά κατασκευάζοντας και τοποθετώντας σιδερένια κάγκελα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου καθώς και αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τις υπάρχουσες κερκίδες.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι πλέον δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για αθλητικές εγκαταστάσεις και έτσι ο δήμος αναγκάζεται να ζητά την εθελοντική προσφορά ακόμη και παιδιών.

Οι καθηγητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα και δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν όποτε τους ξαναζητηθεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X