Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τριπλάσιες πιθανότητες καρκίνου του οισοφάγου έχουν οι άνδρες
Οι άνδρες έχουν σχεδόν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του οισοφάγου από τις γυναίκες, σύμφωνα με στοιχεία νέας έρευνας.Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία που δημοσιεύονται από το ίδρυμα Cancer Research UK δείχνουν ότι πάνω από 5.600 άνδρες και 2.800 γυναίκες να αναπτύσσουν την ασθένεια κάθε χρόνο στη Βρετανία. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος του οισοφάγου επηρεάζει περίπου 15 σε κάθε 100.000 άνδρες, σε σύγκριση με μόλις πέντε σε κάθε 100.000 γυναίκες.Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Τριπλάσιες πιθανότητες καρκίνου του οισοφάγου έχουν οι άνδρες

Οι άνδρες έχουν σχεδόν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του οισοφάγου από τις γυναίκες, σύμφωνα με στοιχεία νέας έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία που δημοσιεύονται από το ίδρυμα Cancer Research UK δείχνουν ότι πάνω από 5.600 άνδρες και 2.800 γυναίκες να αναπτύσσουν την ασθένεια κάθε χρόνο στη Βρετανία. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος του οισοφάγου επηρεάζει περίπου 15 σε κάθε 100.000 άνδρες, σε σύγκριση με μόλις πέντε σε κάθε 100.000 γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X