Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε ανοιχτή γραμμή από την Καβάλα
Στην Καβάλα παρέμεινε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την ομιλία του στην Πλατεία Καπνεργατών.Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε τις εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο, μακριά από την Αθήνα και είχε συνεργασία τηλεφωνικά με τα στελέχη που βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να καθοριστεί η στάση τους ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.Μετά τις 11.30 μ.μ., μετέβη σε ταβέρνα της πόλης όπου συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη. Μαζί του βρέθηκαν ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης αλλά και οι βουλευτές της περιοχής Χ. Ζεϊμπέκ, Α. Καραγιουσούφ, Χ. Καραγιαννίδης.ΠΗΓΗ: xanthipress.gr

Σε ανοιχτή γραμμή από την Καβάλα

Στην Καβάλα παρέμεινε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την ομιλία του στην Πλατεία Καπνεργατών.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε τις εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο, μακριά από την Αθήνα και είχε συνεργασία τηλεφωνικά με τα στελέχη που βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να καθοριστεί η στάση τους ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.

Μετά τις 11.30 μ.μ., μετέβη σε ταβέρνα της πόλης όπου συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη.

Μαζί του βρέθηκαν ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης αλλά και οι βουλευτές της περιοχής Χ. Ζεϊμπέκ, Α. Καραγιουσούφ, Χ. Καραγιαννίδης.

ΠΗΓΗ: xanthipress.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X