Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι «καραμπόλες» και η στάση του Βενιζέλου
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα ή το αργότερα την Τρίτη το πρωί. Οι Α. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος πρώτα θα μοιράσουν τα υπουργεία και μετά θα μπουν στην ονοματολογία. Ο Πρωθυπουργός θα επιθυμούσε οι αλλαγές να γίνουν την μεθεπόμενη εβδομάδα, μετά το τέλος του συνεδρίου της ΝΔ όμως οι πολιτικές εξελίξεις δεν του αφήνουν πλέον τέτοια περιθώρια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το υπουργείο Ανάπτυξης αναμένεται να "σπάσει

Οι «καραμπόλες» και η στάση του Βενιζέλου

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα ή το αργότερα την Τρίτη το πρωί.

Οι Α. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος πρώτα θα μοιράσουν τα υπουργεία και μετά θα μπουν στην ονοματολογία. Ο Πρωθυπουργός θα επιθυμούσε οι αλλαγές να γίνουν την μεθεπόμενη εβδομάδα, μετά το τέλος του συνεδρίου της ΝΔ όμως οι πολιτικές εξελίξεις δεν του αφήνουν πλέον τέτοια περιθώρια.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το υπουργείο Ανάπτυξης αναμένεται να «σπάσει

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X