Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χιλιάδες διαδηλωτές στην Ταξίμ
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα νέα διαδήλωση κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονται στο σημείο, ενώ πρόκειται για την πρώτη φορά που Τούρκοι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους, μετά την επέμβαση της Αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα. Κάποιοι από τους διαδηλωτές στέκονται σε στάση προσοχής, ενώ άλλοι φωνάζουν συνθήματα και ανεμίζουν σημαίες. Οι άνδρες της Αστυνομίας επιχειρούν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, κάνοντας χρήση αντλιών νερού.Ερντογάν: "Μαριονέτες

Χιλιάδες διαδηλωτές στην Ταξίμ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα νέα διαδήλωση κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονται στο σημείο, ενώ πρόκειται για την πρώτη φορά που Τούρκοι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους, μετά την επέμβαση της Αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα. Κάποιοι από τους διαδηλωτές στέκονται σε στάση προσοχής, ενώ άλλοι φωνάζουν συνθήματα και ανεμίζουν σημαίες. Οι άνδρες της Αστυνομίας επιχειρούν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, κάνοντας χρήση αντλιών νερού.

Ερντογάν: «Μαριονέτες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X