Κοντεύει για το όνειρο!

Ιδιαίτερα προχωρημένες είναι οι επαφές των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη με το Δήμο Θέρμης για την παραχώρηση στρεμμάτων στα οποία θα κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο. Το θέμα είναι γνωστό και έχει να κάνει με τις αλλεπάλληλες επαφές συνεργατών του Σαββίδη με τον δήμαρχο της Θέρμης για την παραχώρηση του χώρου.

Πρόκειται για 200-220 στρέμματα δίπλα στην Waterland εκεί όπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να κατασκευάσει υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα ανήκει στον ίδιο και φυσικά θα χρησιμοποιείται από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης σκοπεύει να πάρει τα στρέμματα για 49 χρόνια και εκεί να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο (πολλά γήπεδα, ξενώνες και μεγάλη πισίνα μεταξύ όσων θα υπάρχουν εκεί) οποίο όμως θα έχει δυνατότητα να παραχωρεί και σε άλλες ομάδες που θέλουν να κάνουν προετοιμασία στην Ελλάδα και τον χειμώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Σαββίδης και σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει, ανέφερε ότι και παλιότερα και τώρα τα αθλητικά έργα που εκείνος χρηματοδοτεί και δημιουργεί, τα χαρίζει αργότερα στα σωματεία που αναλαμβάνει. Αυτό έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να κάνει και τώρα.

Στις μέχρι συζητήσεις πρωταγωνιστούν Ζαγοράκης και Γκοντσάρεβα, ενώ γνώστης της κατάστασης είναι και ο Νίκος Βεζυρτζής που είχε διεκδικήσει τον συγκεκριμένο Δήμο.

Πηγή: paok24.com

Σχετικά άρθρα