Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα «αγκάθια» τα αφήνουν για μετά…
Τα χρονικά περιθώρια που πιέζουν ασφυκτικά άλλαξαν τα σχέδια των δύο πολιτικών αρχηγών οι οποίοι πρώτα θα ανακοινώσουν τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν στην δημοσιοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. Προς το παρόν θα αρκεστούν να συμφωνήσουν, πιθανότατα προφορικά, στους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι βασικοί άξονες θα περιλαμβάνουν:Καλύτερη συνεργασία συντονισμός.Περισσότερες συνεδριάσεις υπουργικού συμβουλίου.Τέλος στις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.Συνεννόηση πριν την κατάθεση των νομοσχεδίων.Κοινές αποφάσεις για τις προώθηση των μεταρρυθμίσεων.Επίσης στην περίπτωση που ισχύσουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Ευ. Βενιζέλο να καταλαμβάνει θέση αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, όπως και το υπουργείο Εξωτερικών τότε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μετέχει και στις κυβερνητικές επιτροπές που θα συνεδριάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.Ωστόσο η προγραμματική συμφωνία η οποία θα είναι πολυσέλιδη και θα αναφέρονται οι θέσεις των δύο κομμάτων απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα όπως και την στάση που θα κρατήσουν θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα καθώς χρειάζεται χρόνος και αυτή η "πολυτέλεια

Τα «αγκάθια» τα αφήνουν για μετά…

Τα χρονικά περιθώρια που πιέζουν ασφυκτικά άλλαξαν τα σχέδια των δύο πολιτικών αρχηγών οι οποίοι πρώτα θα ανακοινώσουν τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν στην δημοσιοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. Προς το παρόν θα αρκεστούν να συμφωνήσουν, πιθανότατα προφορικά, στους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι βασικοί άξονες θα περιλαμβάνουν:

• Καλύτερη συνεργασία – συντονισμός.

• Περισσότερες συνεδριάσεις υπουργικού συμβουλίου.

• Τέλος στις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

• Συνεννόηση πριν την κατάθεση των νομοσχεδίων.

• Κοινές αποφάσεις για τις προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Επίσης στην περίπτωση που ισχύσουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Ευ. Βενιζέλο να καταλαμβάνει θέση αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, όπως και το υπουργείο Εξωτερικών τότε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μετέχει και στις κυβερνητικές επιτροπές που θα συνεδριάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Ωστόσο η προγραμματική συμφωνία η οποία θα είναι πολυσέλιδη και θα αναφέρονται οι θέσεις των δύο κομμάτων απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα όπως και την στάση που θα κρατήσουν θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα καθώς χρειάζεται χρόνος και αυτή η «πολυτέλεια

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X