Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τον έδιωξε νωρίς…
Σε εκείνο το… μεταβατικό καλοκαίρι του 2011, ο Ολυμπιακός πέραν της αλλαγής φιλοσοφίας προέβη και σε αλλαγή των… αποδυτηρίων του. Τα κρούσματα που υπήρχαν εξαλείφθηκαν και τη θέση τους πήρε η παρέα, η υγεία και το οικογενειακό κλίμα. Αυτό που εν ολίγοις δεν είχε -σύμφωνα με όσα διαδίδουν οι Ρώσοι- φέτος η ΤΣΣΚΑ.Τα αποδυτήρια των Μοσχοβιτών δεν ήταν και τα καλύτερα, καθώς σύμφωνα με αυτούς υπήρχαν κλίκες. Εν πρώτοις, η σερβική παροικία, προεξάρχοντας του Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι… φευγάτος από τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, είναι γνωστός για τον ατίθασο χαρακτήρα του, ο οποίος επηρέαζε αρνητικά και προκαλούσε προβλήματα στα αποδυτήρια της ομάδας του. Πέραν λοιπόν του γεγονότος ότι σε αυτά τα δύο χρόνια δεν πρόσφερε ουσιαστικά στην ομάδα του, ιδίως στα μεγάλα και κομβικά παιχνίδια, ο Μίλος βλέπει την πόρτα της εξόδου και για τον χαρακτήρα του καταπώς φαίνεται. Απίστευτο ταλέντο, αλλά το χαραμίζει ο ίδιος…gavros.gr

Τον έδιωξε νωρίς…

Σε εκείνο το… μεταβατικό καλοκαίρι του 2011, ο Ολυμπιακός πέραν της αλλαγής φιλοσοφίας προέβη και σε αλλαγή των… αποδυτηρίων του. Τα κρούσματα που υπήρχαν εξαλείφθηκαν και τη θέση τους πήρε η παρέα, η υγεία και το οικογενειακό κλίμα. Αυτό που εν ολίγοις δεν είχε -σύμφωνα με όσα διαδίδουν οι Ρώσοι- φέτος η ΤΣΣΚΑ.

Τα αποδυτήρια των Μοσχοβιτών δεν ήταν και τα καλύτερα, καθώς σύμφωνα με αυτούς υπήρχαν κλίκες. Εν πρώτοις, η σερβική παροικία, προεξάρχοντας του Μίλος Τεόντοσιτς.
Ο Σέρβος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι… φευγάτος από τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, είναι γνωστός για τον ατίθασο χαρακτήρα του, ο οποίος επηρέαζε αρνητικά και προκαλούσε προβλήματα στα αποδυτήρια της ομάδας του. Πέραν λοιπόν του γεγονότος ότι σε αυτά τα δύο χρόνια δεν πρόσφερε ουσιαστικά στην ομάδα του, ιδίως στα μεγάλα και κομβικά παιχνίδια, ο Μίλος βλέπει την πόρτα της εξόδου και για τον χαρακτήρα του καταπώς φαίνεται. Απίστευτο ταλέντο, αλλά το χαραμίζει ο ίδιος…

 

gavros.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X