Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Dita von Teese έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης!
Η πιο διάσημη στριπτιζέζ του πλανήτη έπαθε κρίση αυτοπεποίθησης! Αν και έχει κάνει περιουσία πετώντας... περίτεχνα από πάνω της τα ρούχα της η Dita von Teese εξομολογείται ότι δεν έχει πάντα αυτοπεποίθηση...Αν και για συνέντευξη στο περιοδικό Bwatt φωτογραφίζεται με προκλητικά μικροσκοπικά εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, η χορεύτρια burlesque επιμένει: "Όπως κάθε άλλος δεν έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Έχω τις προσωπικές μου ανασφάλειες. Απλώς προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου και να αποδέχομαι πράγματα που δεν μου αρέσουν και νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλες τις γυναίκες να ξέρουν ότι όλες έχουμε αυτά τα συναισθήματα", επισήμανε και πρόσθεσε: Καθένας έχει κάτι που θα ευχόταν να αλλάξει, ο καθένας που γνωρίζω εξάλλου, και πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε κι αυτά τα πράγματα επίσης". ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Η Dita von Teese έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης!

Η πιο διάσημη στριπτιζέζ του πλανήτη έπαθε κρίση αυτοπεποίθησης! Αν και έχει κάνει περιουσία πετώντας… περίτεχνα από πάνω της τα ρούχα της η Dita von Teese εξομολογείται ότι δεν έχει πάντα αυτοπεποίθηση…Αν και για συνέντευξη στο περιοδικό Bwatt φωτογραφίζεται με προκλητικά μικροσκοπικά εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, η χορεύτρια burlesque επιμένει:

«Όπως κάθε άλλος δεν έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Έχω τις προσωπικές μου ανασφάλειες. Απλώς προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου και να αποδέχομαι πράγματα που δεν μου αρέσουν και νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλες τις γυναίκες να ξέρουν ότι όλες έχουμε αυτά τα συναισθήματα», επισήμανε και πρόσθεσε: Καθένας έχει κάτι που θα ευχόταν να αλλάξει, ο καθένας που γνωρίζω εξάλλου, και πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε κι αυτά τα πράγματα επίσης».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X