Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δίδυμα γιγάντια πάντα γεννήθηκαν στην Κίνα
Διδυμάκια γέννησε το απόγευμα του Σαββάτου η Haizi, το γιγάντιο πάντα που φιλοξενείται στο καταφύγιο άγριας ζωής Wolong, στην επαρχία Σιτσουάν στην Κίνα.Το πρώτο μωράκι γεννήθηκε στις 4:54 το απόγευμα και δέκα λεπτά αργότερα ακολούθησε και το δεύτερο.Η μητέρα κρατά ακόμα στην αγκαλιά της το πρώτο μωρό, οπότε το προσωπικό ήταν αδύνατο να το ζυγίσει ή να δει το φύλο του. Ωστόσο δείχνει και ακούγεται υγιές.Το δεύτερο είναι θηλυκό και ζυγίζει 79,2 γραμμάρια.Η Haizi έμεινε έγκυος τον Μάρτιο. Τα γιγάντια πάντα που ζουν σε συνθήκες αιχμαλωσίας συχνά δεν φροντίζουν όπως θα έπρεπε τα μικρά τους.Εκτιμάται ότι λιγότερα από 1.600 γιγάντια πάντα ζουν ελεύθερα στην άγρια φύση, κυρίως στην επαρχία Σιτσουάν.Τριακόσια γιγάντια πάντα ζουν σε συνθήκες αιχμαλωσίας παγκοσμίως, τα περισσότερα στην Κίνα.Πηγή:econews.gr

Δίδυμα γιγάντια πάντα γεννήθηκαν στην Κίνα

Διδυμάκια γέννησε το απόγευμα του Σαββάτου η Haizi, το γιγάντιο πάντα που φιλοξενείται στο καταφύγιο άγριας ζωής Wolong, στην επαρχία Σιτσουάν στην Κίνα.

Το πρώτο μωράκι γεννήθηκε στις 4:54 το απόγευμα και δέκα λεπτά αργότερα ακολούθησε και το δεύτερο.

Η μητέρα κρατά ακόμα στην αγκαλιά της το πρώτο μωρό, οπότε το προσωπικό ήταν αδύνατο να το ζυγίσει ή να δει το φύλο του. Ωστόσο δείχνει και ακούγεται υγιές.

Το δεύτερο είναι θηλυκό και ζυγίζει 79,2 γραμμάρια.

Η Haizi έμεινε έγκυος τον Μάρτιο. Τα γιγάντια πάντα που ζουν σε συνθήκες αιχμαλωσίας συχνά δεν φροντίζουν όπως θα έπρεπε τα μικρά τους.

Εκτιμάται ότι λιγότερα από 1.600 γιγάντια πάντα ζουν ελεύθερα στην άγρια φύση, κυρίως στην επαρχία Σιτσουάν.

Τριακόσια γιγάντια πάντα ζουν σε συνθήκες αιχμαλωσίας παγκοσμίως, τα περισσότερα στην Κίνα.

Πηγή:econews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X