Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Οικονόμου
Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Βασίλη Οικονόμου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος την έθεσε στη διάθεση του προέδρου Φώτη Κουβέλη, μετά τις αψιμαχίες χθες στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος με άλλα στελέχη και βουλευτές. Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ σήμερα, ο Φώτης Κουβέλης, του διεμήνυσε πως η παραίτησή του δεν γίνεται δεκτή, συμπληρώνοντας ότι περιβάλλεται από την απόλυτη εμπιστοσύνη του και το κόμμα καλύπτεται από την στάση του στη Βουλή. Κατά τα λοιπά, συζητήθηκε η ανάγκη να πέσει ιδιαίτερο βάρος στην ΚΟ του κόμματος. Ειδικότερα, συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων, να ληφθούν άμεσα δύο νομοθετικές πρωτοβουλίες εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ. Η μία για την ΕΡΤ και η δεύτερη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και τη θέσπιση απλής αναλογικής.

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Οικονόμου

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Βασίλη Οικονόμου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος την έθεσε στη διάθεση του προέδρου Φώτη Κουβέλη, μετά τις αψιμαχίες χθες στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος με άλλα στελέχη και βουλευτές.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ σήμερα, ο Φώτης Κουβέλης, του διεμήνυσε πως η παραίτησή του δεν γίνεται δεκτή, συμπληρώνοντας ότι περιβάλλεται από την απόλυτη εμπιστοσύνη του και το κόμμα καλύπτεται από την στάση του στη Βουλή.

Κατά τα λοιπά, συζητήθηκε η ανάγκη να πέσει ιδιαίτερο βάρος στην ΚΟ του κόμματος. Ειδικότερα, συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων, να ληφθούν άμεσα δύο νομοθετικές πρωτοβουλίες εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ. Η μία για την ΕΡΤ και η δεύτερη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και τη θέσπιση απλής αναλογικής.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X