Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στον Σκορπιό ο Ρώσος μεγιστάνας
Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Ρώσος επιχειρηματίας ξεναγείται στα ελληνικά νησιά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του Εκατερίνα δεν βρίσκεται μαζί του. Τη Δευτέρα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ κατέφθασε στον Σκορπιό με την πολυτελή θαλαμηγό του, παρέα με στενούς του φίλους. Σύμφωνα με το meganisinews.gr με τη θαλαμηγό μεταφέρθηκαν και αρκετά έπιπλα, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν πιο άνετη την παραμονή τους στο νησί το αμέσως επόμενο διάστημα των θερινών διακοπών τους. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με άνδρες της ασφάλειας του νησιού να παρακολουθούν διακριτικά κάθε κίνηση γύρω απ" τον Σκορπιό κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύχτα εντείνονταν οι περιπολίες σε όλη την έκταση του νησιού.

Στον Σκορπιό ο Ρώσος μεγιστάνας

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας ξεναγείται στα ελληνικά νησιά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του Εκατερίνα δεν βρίσκεται μαζί του.

Τη Δευτέρα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ κατέφθασε στον Σκορπιό με την πολυτελή θαλαμηγό του, παρέα με στενούς του φίλους.

Σύμφωνα με το meganisinews.gr με τη θαλαμηγό μεταφέρθηκαν και αρκετά έπιπλα, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν πιο άνετη την παραμονή τους στο νησί το αμέσως επόμενο διάστημα των θερινών διακοπών τους.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με άνδρες της ασφάλειας του νησιού να παρακολουθούν διακριτικά κάθε κίνηση γύρω απ» τον Σκορπιό κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύχτα εντείνονταν οι περιπολίες σε όλη την έκταση του νησιού.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X