Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μπορεί στον ΠΑΟΚ !
Σύμφωνα με τον Μπρούνο Μόουρα, πρώην συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος, ο Μιγκέλ Βιτόρ μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια μιλώντας στο «Radio Renascensca», τόνισε πως στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής είχε την ατυχία σε κάθε περίοδο να βρίσκεται στην σκιά σπουδαίων παικτών.«Αυτό που πρέπει να στοχεύσει είναι να αγωνίζεται συνέχεια. Ο Μιγκέλ Βιτόρ είχε την ατυχία σε κάθε περίοδο να βρίσκεται πάντα στη σκιά σπουδαίων παικτών και έτσι ποτέ δεν είχε την ευκαιρία του.Την ψάχνει σε ένα άλλο πρωτάθλημα, αν και πιστεύω ότι μπορούσε να παίξει στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα, όμως, μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο. Μπορεί να είναι το κατάλληλο βήμα για να παίξει. Μακάρι να του δώσει αυτές τις συνθήκες ο σύλλογος, έχει τα πάντα για να προχωρήσει».

Μπορεί στον ΠΑΟΚ !

Σύμφωνα με τον Μπρούνο Μόουρα, πρώην συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος, ο Μιγκέλ Βιτόρ μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια μιλώντας στο «Radio Renascensca», τόνισε πως στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής είχε την ατυχία σε κάθε περίοδο να βρίσκεται στην σκιά σπουδαίων παικτών.

«Αυτό που πρέπει να στοχεύσει είναι να αγωνίζεται συνέχεια. Ο Μιγκέλ Βιτόρ είχε την ατυχία σε κάθε περίοδο να βρίσκεται πάντα στη σκιά σπουδαίων παικτών και έτσι ποτέ δεν είχε την ευκαιρία του.

Την ψάχνει σε ένα άλλο πρωτάθλημα, αν και πιστεύω ότι μπορούσε να παίξει στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα, όμως, μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο. Μπορεί να είναι το κατάλληλο βήμα για να παίξει. Μακάρι να του δώσει αυτές τις συνθήκες ο σύλλογος, έχει τα πάντα για να προχωρήσει».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X