Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η αθυρόστομη Sandra Bullock
Στην εκπομπή του Jay Leno εμφανίστηκε η Sandra Bullock και ανέβασε θερμοκρασίες με τη sexy εμφάνισή της, καθώς το φόρεμά της αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της κλέβοντας τις εντυπώσεις.Όταν η σταρ κάθισε απέναντι στον παρουσιαστή, έδειξε ότι αισθανόταν υπερβολική άνεση και άρχισε τη διάλεκτο του... νταλικιέρη, όπως η ίδια είπε γελώντας. Προωθώντας τη νέα της ταινία, ανέφερε: "Ναι, η διάλεκτος του νταλικιέρη είναι ο τρόπος. Υπάρχουν 190 'αει γ...υ' στην ταινία και τα περισσότερα είναι της Melissa, οπότε εντρύφησα σ' αυτόν τον κόσμο. Στο τέλος έμαθα να... τα λέω κι εγώ γιατί έτσι έγινα πιο κουλ, είμαι πιο άνετη!" γελά η σταρ.Και τότε ο Jay τη ρώτησε αν είναι έτσι και στη ζωή της. "Ποτέ μπροστά σε παιδιά!" τόνισε η Bullock και ο παρουσιαστής την προκάλεσε να βρίσει στην τηλεόραση. "Όχι μπροστά σε παιδιά! Υπάρχουν εδώ παιδιά σήμερα;" ρώτησε περιπαικτικά κι όταν λέλαβε την αρνητική απάντηση, απλώς ξέσπασε: "Με κάνει να αισθάνομαι πολύ γ....α άνετη όταν μιλάω έτσι!".

Η αθυρόστομη Sandra Bullock

Στην εκπομπή του Jay Leno εμφανίστηκε η Sandra Bullock και ανέβασε θερμοκρασίες με τη sexy εμφάνισή της, καθώς το φόρεμά της αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Όταν η σταρ κάθισε απέναντι στον παρουσιαστή, έδειξε ότι αισθανόταν υπερβολική άνεση και άρχισε τη διάλεκτο του… νταλικιέρη, όπως η ίδια είπε γελώντας. Προωθώντας τη νέα της ταινία, ανέφερε: "Ναι, η διάλεκτος του νταλικιέρη είναι ο τρόπος. Υπάρχουν 190 ‘αει γ…υ’ στην ταινία και τα περισσότερα είναι της Melissa, οπότε εντρύφησα σ’ αυτόν τον κόσμο. Στο τέλος έμαθα να… τα λέω κι εγώ γιατί έτσι έγινα πιο κουλ, είμαι πιο άνετη!" γελά η σταρ.

Και τότε ο Jay τη ρώτησε αν είναι έτσι και στη ζωή της. "Ποτέ μπροστά σε παιδιά!" τόνισε η Bullock και ο παρουσιαστής την προκάλεσε να βρίσει στην τηλεόραση. "Όχι μπροστά σε παιδιά! Υπάρχουν εδώ παιδιά σήμερα;" ρώτησε περιπαικτικά κι όταν λέλαβε την αρνητική απάντηση, απλώς ξέσπασε: "Με κάνει να αισθάνομαι πολύ γ….α άνετη όταν μιλάω έτσι!".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X