Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Ευ. Στυλιανίδης και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ετοιμάζεται να ακούσει το όνομά του στα ντραφτ του ΝΒΑ. Με το μεγαλύτερο ταλέντο της τελευταίας 20ετίας έχουν ασχοληθεί όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ο ίδιος παραμένει σεμνός και ταπεινός και περιμένει τα αποψινά αποτελέσματα.Με δηλώσεις του πρόσφατα ο μικρότερος αδερφός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον πρώην υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη βοήθειά του στις προσπάθειες που έκανε αυτός και ο αδερφός του Θανάσης για να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.Η παραπάνω φωτογραφία είναι από τη συνάντησή τους με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών την ημέρα που πήραν τα ελληνικά διαβατήρια στα χέρια τους.

Ο Ευ. Στυλιανίδης και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ετοιμάζεται να ακούσει το όνομά του στα ντραφτ του ΝΒΑ. Με το μεγαλύτερο ταλέντο της τελευταίας 20ετίας έχουν ασχοληθεί όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ο ίδιος παραμένει σεμνός και ταπεινός και περιμένει τα αποψινά αποτελέσματα.

Με δηλώσεις του πρόσφατα ο μικρότερος αδερφός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον πρώην υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη βοήθειά του στις προσπάθειες που έκανε αυτός και ο αδερφός του Θανάσης για να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από τη συνάντησή τους με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών την ημέρα που πήραν τα ελληνικά διαβατήρια στα χέρια τους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X