Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Ανυπομονώ να γνωρίσω το γιο μου»
Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ για το νέο μέλος της οικογένειας."Ανυπομονώ να γνωρίσω το γιο μου! Ο Φίλιππος ζητούσε συχνά τα τελευταία δύο χρόνια ένα αδελφάκι και γι αυτό χάρηκε πολύ όταν του το ανακοινώσαμε. Νομίζω, όμως, ότι του φαίνεται αρκετά μεγάλο διάστημα. Ανυπομονεί! Η πραγματική του αντίδραση πιστεύω πως θα φανεί όταν τον συναντήσει.Για την ώρα όμως κάνει πολλά σχέδια για τον αδελφό του, ακουμπάει συχνά την κοιλιά μου για να τον νιώσει, του τραγουδάει, κλπ. Για να δούμε.."

«Ανυπομονώ να γνωρίσω το γιο μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ για το νέο μέλος της οικογένειας.

«Ανυπομονώ να γνωρίσω το γιο μου! Ο Φίλιππος ζητούσε συχνά τα τελευταία δύο χρόνια ένα αδελφάκι και γι’ αυτό χάρηκε πολύ όταν του το ανακοινώσαμε. Νομίζω, όμως, ότι του φαίνεται αρκετά μεγάλο διάστημα. Ανυπομονεί! Η πραγματική του αντίδραση πιστεύω πως θα φανεί όταν τον συναντήσει.

Για την ώρα όμως κάνει πολλά σχέδια για τον αδελφό του, ακουμπάει συχνά την κοιλιά μου για να τον νιώσει, του τραγουδάει, κλπ. Για να δούμε..»

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X