Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Υπερκοιλιακή ταχυκαρδία. Τι είναι και πώς εμφανίζεται;
Τα προβλήματα της καρδιάς χρήζουν πάντοτε προσοχής και παρακολούθησης. Ακόμη και κάτι που δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία, οφείλουμε να το γνωρίζουμε και να το προσέχουμε για να μην προκύψουν σοβαρότερα προβλήματα. Ένα από τα προβλήματα αυτά είναι και η υπερκοιλιακή ταχυκαρδία.Τι είναι η υπερκοιλιακή ταχυκαρδία;Πρόκειται για έναν ταχύς καρδιακό ρυθμό που ξεκινά στο άνω μέρος της καρδιάς (κόλποι), πάνω από τις κοιλίες. Κανονικά, το σύστημα της καρδιάς ελέγχει με ακρίβεια το ρυθμό της καρδιάς, όμως σε αυτή την κατάσταση μη φυσιολογικές συνδέσεις προκαλούν ταχύτερο καρδιακό παλμό.Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Υπερκοιλιακή ταχυκαρδία. Τι είναι και πώς εμφανίζεται;

Τα προβλήματα της καρδιάς χρήζουν πάντοτε προσοχής και παρακολούθησης. Ακόμη και κάτι που δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία, οφείλουμε να το γνωρίζουμε και να το προσέχουμε για να μην προκύψουν σοβαρότερα προβλήματα. Ένα από τα προβλήματα αυτά είναι και η υπερκοιλιακή ταχυκαρδία.

Τι είναι η υπερκοιλιακή ταχυκαρδία;

Πρόκειται για έναν ταχύς καρδιακό ρυθμό που ξεκινά στο άνω μέρος της καρδιάς (κόλποι), πάνω από τις κοιλίες. Κανονικά, το σύστημα της καρδιάς ελέγχει με ακρίβεια το ρυθμό της καρδιάς, όμως σε αυτή την κατάσταση μη φυσιολογικές συνδέσεις προκαλούν ταχύτερο καρδιακό παλμό.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X