Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τυνησία: Απελευθερώθηκαν οι ευρωπαίες ακτιβίστριες
Οι τρεις ευρωπαίες ακτιβίστριες της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, οι οποίες απελευθερώθηκαν τη νύκτα στην Τύνιδα έπειτα από ένα μήνα κράτησης για μια γυμνόστηθη διαμαρτυρία τους, έφθασαν σήμερα γύρω στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Τις ακτιβίστριες, δύο Γαλλίδες και μια Γερμανίδα, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο η επικεφαλής των Femen στη Γαλλία Ίνα Σεβτσένκο και ο δικηγόρος τους, ο Πατρίκ Κλιγκμάν. Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα ταξί χωρίς να κάνουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους. "Κερδίσαμε ένα μέρος της μάχης, αλλά όσο η Αμίνα (η Τυνήσια συντρόφισσά τους Αμίνα Σμπούι, η οποία είναι φυλακισμένη από τα μέσα Μαΐου) δεν έχει αποφυλακιστεί, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε

Τυνησία: Απελευθερώθηκαν οι ευρωπαίες ακτιβίστριες

Οι τρεις ευρωπαίες ακτιβίστριες της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, οι οποίες απελευθερώθηκαν τη νύκτα στην Τύνιδα έπειτα από ένα μήνα κράτησης για μια γυμνόστηθη διαμαρτυρία τους, έφθασαν σήμερα γύρω στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τις ακτιβίστριες, δύο Γαλλίδες και μια Γερμανίδα, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο η επικεφαλής των Femen στη Γαλλία Ίνα Σεβτσένκο και ο δικηγόρος τους, ο Πατρίκ Κλιγκμάν. Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα ταξί χωρίς να κάνουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

«Κερδίσαμε ένα μέρος της μάχης, αλλά όσο η Αμίνα (η Τυνήσια συντρόφισσά τους Αμίνα Σμπούι, η οποία είναι φυλακισμένη από τα μέσα Μαΐου) δεν έχει αποφυλακιστεί, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X