Πολύ απλά αλλά και πολύ καθαρά ο Χούουμπ Στέφενς εξήγησε – και στη Γερμανία – την επιλογή του, να εργαστεί στην Ελλάδα. Φυσικά, αποδέχθηκε το ρίσκο αλλά το απέδωσε στην πειθώ του Ιβάν Σαββίδη και στις προοπτικές του ΠΑΟΚ.Ο Ολλανδός προπονητής φιλοξενήθηκε στη μεγάλης κυκλ0φορίας γερμανική εφημερίδα Bild. Και σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την καριέρα του.Για τον ΠΑΟΚ ήταν και πάλι, σαφής και κάθετος: « Αισθάνομαι δυνατός κι έτοιμος για την νέα πρόκληση της ζωής μου. Είναι μία ... περιπέτεια η οποία ονομάζεται ΠΑΟΚ. Έχω όρεξη γι' αυτήν την περιπέτεια. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ επειδή με έπεισαν οι άνθρωποι του. Έχουν φιλοδοξίες για την ομάδα τους. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε κάτι να κάνουμε εκεί και θα προσπαθήσουμε! Εάν δεν κέρδιζαν την εμπιστοσύνη μου στον ΠΑΟΚ δεν θα τον επέλεγα. Ο ιδιοκτήτης του Ιβάν Σαββίδης βοήθησε αρκετές ομάδες και στην Ρωσία και βοηθά τώρα, τον ΠΑΟΚ».Ο Χούουμπ Στέφενς ανέφερε επίσης, πως η Σάλκε έχει γι αυτόν πάντα μία θέση στην διοίκηση της, όταν κι εάν θελήσει, να επιστρέψει στη γερμανική ομάδα.

Γι αυτό ήρθα !!!

Πολύ απλά αλλά και πολύ καθαρά ο Χούουμπ Στέφενς εξήγησε – και στη Γερμανία – την επιλογή του, να εργαστεί στην Ελλάδα. Φυσικά, αποδέχθηκε το ρίσκο αλλά το απέδωσε στην πειθώ του Ιβάν Σαββίδη και στις προοπτικές του ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός προπονητής φιλοξενήθηκε στη μεγάλης κυκλ0φορίας γερμανική εφημερίδα Bild. Και σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την καριέρα του.

Για τον ΠΑΟΚ ήταν και πάλι, σαφής και κάθετος: « Αισθάνομαι δυνατός κι έτοιμος για την νέα πρόκληση της ζωής μου. Είναι μία … περιπέτεια η οποία ονομάζεται ΠΑΟΚ. Έχω όρεξη γι’ αυτήν την περιπέτεια. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ επειδή με έπεισαν οι άνθρωποι του. Έχουν φιλοδοξίες για την ομάδα τους. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε κάτι να κάνουμε εκεί και θα προσπαθήσουμε! Εάν δεν κέρδιζαν την εμπιστοσύνη μου στον ΠΑΟΚ δεν θα τον επέλεγα. Ο ιδιοκτήτης του Ιβάν Σαββίδης βοήθησε αρκετές ομάδες και στην Ρωσία και βοηθά τώρα, τον ΠΑΟΚ».

Ο Χούουμπ Στέφενς ανέφερε επίσης, πως η Σάλκε έχει γι αυτόν πάντα μία θέση στην διοίκηση της, όταν κι εάν θελήσει, να επιστρέψει στη γερμανική ομάδα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X