Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Pασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε στα 74 του;
Χθες ο Σπύρος Φωκάς ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο πλευρό της Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, της γυναίκας που του έχει σταθεί τα τελευταία χρόνια.Ντυμένοι στα λευκά και χαμογελαστοί ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου Αμαρουσίου, όπου τους πάντρεψε ο δήμαρχος, κύριος Γιώργος Πατούλης! Το πανέμορφο νυφικό ήταν δημιουργία του Δημήτρη Παρθένη και η ανθοδέσμη ήταν μία έκπληξη που έκανε ο γαμπρός και οι κουμπάροι στη νύφη! Κουμπάροι ήταν ο Στέφανος Κακαβούλης και η Διαλεκτή Κοντίδου. Στο ευχάριστο αυτό γεγονός της ζωής τους ήταν λίγοι και καλοί φίλοι αλλά και στενής συγγενείς. Πηγή:faysbook.gr

Pασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε στα 74 του;

Χθες ο Σπύρος Φωκάς ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο πλευρό της Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, της γυναίκας που του έχει σταθεί τα τελευταία χρόνια.Ντυμένοι στα λευκά και χαμογελαστοί ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου Αμαρουσίου, όπου τους πάντρεψε ο δήμαρχος, κύριος Γιώργος Πατούλης!

Το πανέμορφο νυφικό ήταν δημιουργία του Δημήτρη Παρθένη και η ανθοδέσμη ήταν μία έκπληξη που έκανε ο γαμπρός και οι κουμπάροι στη νύφη! Κουμπάροι ήταν ο Στέφανος Κακαβούλης και η Διαλεκτή Κοντίδου.

Στο ευχάριστο αυτό γεγονός της ζωής τους ήταν λίγοι και καλοί φίλοι αλλά και στενής συγγενείς.

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X