Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Tips για να κόψεις μόνη σου τη φράτζα
Η λογική είναι μία. Αν μπορείς να γλιτώσεις χρήματα κάνοντας πράγματα μόνη σου γιατί να μην τα κάνεις;Αυτό σκεφτήκαμε και σου έχουμε μερικά tips για να κόβεις τη φράτζα σου μόνη σου. Με λίγη τόλμη και αποφασιστικότητα μπορείς να τα καταφέρεις..Τι θα χρειαστείς: ένα κοφτερό ψαλίδι και έναν καθρέφτη.Πώς θα το κάνεις: Ξεκίνα έχοντας τα μαλλιά σου στεγνά. Αν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα οι φράτζα σου μπορεί να καταλήξει να είναι πολύ κοντή.Για να βεβαιωθείς ότι κόβεις ίσια τη φράτζα σου κοιτάξου στον καθρέφτη και βάλε τη χτένα σου οριζόντια στο σημείο που θέλεις να καταλήγει η φράτζα σου. Καλό είναι να την κόψεις μέχρι πάνω από τα φρύδια σου.Κάνε μικρά ψαλιδίσματα και όχι μεγάλες ψαλιδιές για να μπορείς να ελέγχεις καλύτερα το αποτέλεσμα. Σιγουρέψου ότι κρατάς τη χτένα παράλληλα προς το πάτωμα.Η όλη διαδικασία θα σου πάρει 5-10 λέπτα με αποτέλεσμα να κερδίζεις όχι μόνο χρήμα αλλά και χρόνο, τον οποίο σίγουρα θα έχανες αν πήγαινες στο κομμωτήριο.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Tips για να κόψεις μόνη σου τη φράτζα

Η λογική είναι μία. Αν μπορείς να γλιτώσεις χρήματα κάνοντας πράγματα μόνη σου γιατί να μην τα κάνεις;

Αυτό σκεφτήκαμε και σου έχουμε μερικά tips για να κόβεις τη φράτζα σου μόνη σου. Με λίγη τόλμη και αποφασιστικότητα μπορείς να τα καταφέρεις..

Τι θα χρειαστείς: ένα κοφτερό ψαλίδι και έναν καθρέφτη.

Πώς θα το κάνεις: Ξεκίνα έχοντας τα μαλλιά σου στεγνά. Αν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα οι φράτζα σου μπορεί να καταλήξει να είναι πολύ κοντή.

Για να βεβαιωθείς ότι κόβεις ίσια τη φράτζα σου κοιτάξου στον καθρέφτη και βάλε τη χτένα σου οριζόντια στο σημείο που θέλεις να καταλήγει η φράτζα σου. Καλό είναι να την κόψεις μέχρι πάνω από τα φρύδια σου.

Κάνε μικρά ψαλιδίσματα και όχι μεγάλες ψαλιδιές για να μπορείς να ελέγχεις καλύτερα το αποτέλεσμα. Σιγουρέψου ότι κρατάς τη χτένα παράλληλα προς το πάτωμα.

Η όλη διαδικασία θα σου πάρει 5-10 λέπτα με αποτέλεσμα να κερδίζεις όχι μόνο χρήμα αλλά και χρόνο, τον οποίο σίγουρα θα έχανες αν πήγαινες στο κομμωτήριο.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X