Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μην αμελείτε αγκώνες και γόνατα
Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας είναι το Α και το Ω της καθημερινότητάς σας. Ωστόσο δεν αρκεί απλά να απλώνετε την κρέμα πάνω στο σώμα σας. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.Δύο από αυτά τα σημεία είναι τα γόνατα και οι αγκώνες σας. Είναι δύο σημεία που είναι εμφανή, από τα περισσότερα ρούχα σας το καλοκαίρι.Παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα και θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση. Τα συγκεκριμένα μέρη είναι αρκετά ευαίσθητα στην ξηροδερμία, αναπτύσσουν νεκρά κύτταρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και να είναι τραχιά η επιφάνειά τους αλλά και να είναι πιο σκούρα στην απόχρωσή τους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα σας.Όταν λοιπόν τελειώσετε το μπάνιο σας και ξεκινήσετε να βάζετε κρέμα στο σώμα σας, δώστε βάση σε αυτά τα δύο σημεία και φροντίστε να μην έχει απορροφηθεί εντελώς η κρέμα.Μπορείτε να βάλετε και λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιου για extra ενυδάτωση ή να το ανακατέψετε με την κρέμα σας. Επίσης μην ξεχνάτε όταν κάνετε scrub σώματος να τρίβετε καλά αυτές τις περιοχές για να αποβάλλετε τα νεκρά κύτταρα. Πάντα με προσοχή όμως για να αποφύγετε τους τραυματισμούς.Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε και μόνες σας να φτιάξετε την ενυδατική κρέμα για τα συγκεκριμένα μέρη.ΠΗΓΗ: jenny.gr

Μην αμελείτε αγκώνες και γόνατα

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας είναι το Α και το Ω της καθημερινότητάς σας. Ωστόσο δεν αρκεί απλά να απλώνετε την κρέμα πάνω στο σώμα σας. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Δύο από αυτά τα σημεία είναι τα γόνατα και οι αγκώνες σας. Είναι δύο σημεία που είναι εμφανή, από τα περισσότερα ρούχα σας το καλοκαίρι.

Παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα και θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση. Τα συγκεκριμένα μέρη είναι αρκετά ευαίσθητα στην ξηροδερμία, αναπτύσσουν νεκρά κύτταρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και να είναι τραχιά η επιφάνειά τους αλλά και να είναι πιο σκούρα στην απόχρωσή τους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα σας.

Όταν λοιπόν τελειώσετε το μπάνιο σας και ξεκινήσετε να βάζετε κρέμα στο σώμα σας, δώστε βάση σε αυτά τα δύο σημεία και φροντίστε να μην έχει απορροφηθεί εντελώς η κρέμα.

Μπορείτε να βάλετε και λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιου για extra ενυδάτωση ή να το ανακατέψετε με την κρέμα σας.

Επίσης μην ξεχνάτε όταν κάνετε scrub σώματος να τρίβετε καλά αυτές τις περιοχές για να αποβάλλετε τα νεκρά κύτταρα. Πάντα με προσοχή όμως για να αποφύγετε τους τραυματισμούς.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε και μόνες σας να φτιάξετε την ενυδατική κρέμα για τα συγκεκριμένα μέρη.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X