Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Άρθηκε η απαγόρευση για τον γάμο ομοφυλοφίλων στην Καλιφόρνια
Δύο από τους ενάγοντες που αμφισβήτησαν την απαγόρευση της Καλιφόρνια σχετικά με τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Λος Άντζελες, δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους. Ο Πολ Κατάμι και ο Τζεφ Ζαρίλο, από το Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, ήταν μεταξύ των εναγόντων στην υπόθεση Χόλινγκσγουορθ εναντίον Πέρι, η οποία φέτος έφτασε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Το Δικαστήριο έστειλε την υπόθεση πίσω στο Εφετείο, το οποίο την Παρασκευή αποφάσισε να άρει την απαγόρευση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Καλιφόρνια.

Άρθηκε η απαγόρευση για τον γάμο ομοφυλοφίλων στην Καλιφόρνια

Δύο από τους ενάγοντες που αμφισβήτησαν την απαγόρευση της Καλιφόρνια σχετικά με τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Λος Άντζελες, δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους.

Ο Πολ Κατάμι και ο Τζεφ Ζαρίλο, από το Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, ήταν μεταξύ των εναγόντων στην υπόθεση Χόλινγκσγουορθ εναντίον Πέρι, η οποία φέτος έφτασε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το Δικαστήριο έστειλε την υπόθεση πίσω στο Εφετείο, το οποίο την Παρασκευή αποφάσισε να άρει την απαγόρευση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Καλιφόρνια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X