Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Από το πρωί στα τηλέφωνα
Της Λώρας Ιωάννου Παρά τις συστάσεις των γιατρών για ξεκούραση, ο Πρωθυπουργός, που ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ιογενή γαστρεντερίτιδα, βρίσκεται από το πρωί στα τηλέφωνα. Από την οικία του ρυθμίζει όλα τα τρέχοντα θέματα ενώ προετοιμάζεται ενόψει της άφιξης, τη Δευτέρα, των εκπροσώπων της τρόικας. Ο Αντ. Σαμαράς δεν αφήνει ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει κανονίσει ήδη τις συναντήσεις για όλη την επόμενη εβδομάδα που θα έχει με τους συνεργάτες του. Ταυτόχρονα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο 9ο Συνέδριο του κόμματος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται το μεσημέρι της Κυριακής και πάλι στο βήμα προκειμένου με την ομιλία του να ολοκληρωθούν οι εργασίες του Συνεδρίου.

Από το πρωί στα τηλέφωνα

Της Λώρας Ιωάννου

Παρά τις συστάσεις των γιατρών για ξεκούραση, ο Πρωθυπουργός, που ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ιογενή γαστρεντερίτιδα, βρίσκεται από το πρωί στα τηλέφωνα. Από την οικία του ρυθμίζει όλα τα τρέχοντα θέματα ενώ προετοιμάζεται ενόψει της άφιξης, τη Δευτέρα, των εκπροσώπων της τρόικας. Ο Αντ. Σαμαράς δεν αφήνει ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει κανονίσει ήδη τις συναντήσεις για όλη την επόμενη εβδομάδα που θα έχει με τους συνεργάτες του.

Ταυτόχρονα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο 9ο Συνέδριο του κόμματος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται το μεσημέρι της Κυριακής και πάλι στο βήμα προκειμένου με την ομιλία του να ολοκληρωθούν οι εργασίες του Συνεδρίου.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X