Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πόσα γεύματα πρέπει να τρώμε την ημέρα;
Η επιλογή μιας σειράς από μικρότερα γεύματα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αντί για το παραδοσιακό πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα θα μπορούσε να καταλήξει σε ενίσχυση της υγείας μας.Τα ευρήματα αυτά ανήκουν σε πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Imperial College του Λονδίνου όπου οι ερευνητές εξέτασαν τη διατροφή περίπου 2.000 ανθρώπων που κατοικούν στις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την έκθεση της μελέτης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα είχαν την ίδια πρόσληψη θερμίδων και τα ίδια τρόφιμα, οι μισοί από εκείνους που μελετήθηκαν έτρωγαν λιγότερες από έξι φορές την ημέρα, ενώ οι άλλοι μισοί κατανάλωναν περισσότερα από έξι γεύματα ημερησίως.Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Πόσα γεύματα πρέπει να τρώμε την ημέρα;

Η επιλογή μιας σειράς από μικρότερα γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αντί για το παραδοσιακό πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα θα μπορούσε να καταλήξει σε ενίσχυση της υγείας μας.

Τα ευρήματα αυτά ανήκουν σε πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Imperial College του Λονδίνου όπου οι ερευνητές εξέτασαν τη διατροφή περίπου 2.000 ανθρώπων που κατοικούν στις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την έκθεση της μελέτης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα είχαν την ίδια πρόσληψη θερμίδων και τα ίδια τρόφιμα, οι μισοί από εκείνους που μελετήθηκαν έτρωγαν λιγότερες από έξι φορές την ημέρα, ενώ οι άλλοι μισοί κατανάλωναν περισσότερα από έξι γεύματα ημερησίως.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X