Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χρυσό HTC One στα 24 καράτια
Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το HTC One εντυπωσίασε με το στιλ του και το περίβλημα αλουμινίου. Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της Goldgenie σκέφτηκαν πόσο πιο εντυπωσιακό θα ήταν αν το περίβλημα ήταν από χρυσό 24 καρατίων. Η έκδοση από χρυσό με αποθηκευτικό χώρο 32GB κοστίζει 1895 λίρες Αγγλίας. Αν κάποιος προτιμά τον ροζ χρυσό θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς κοστίζει 1995 λίρες. Όσο δε για το περίβλημα από πλατίνα το κόστος ανεβαίνει στις 2.095 λίρες. Φυσικά τα συγκεκριμένα συλλεκτικά κινητά τηλέφωνα συνοδεύονται από πολυτελή κασετίνα, όπως έχει συνηθίσει η Goldgenie τους πελάτες της. ΠΗΓΗ: gsmarena.com

Χρυσό HTC One στα 24 καράτια

Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το HTC One εντυπωσίασε με το στιλ του και το περίβλημα αλουμινίου. Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της Goldgenie σκέφτηκαν πόσο πιο εντυπωσιακό θα ήταν αν το περίβλημα ήταν από χρυσό 24 καρατίων.

Η έκδοση από χρυσό με αποθηκευτικό χώρο 32GB κοστίζει 1895 λίρες Αγγλίας. Αν κάποιος προτιμά τον ροζ χρυσό θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς κοστίζει 1995 λίρες. Όσο δε για το περίβλημα από πλατίνα το κόστος ανεβαίνει στις 2.095 λίρες.

Φυσικά τα συγκεκριμένα συλλεκτικά κινητά τηλέφωνα συνοδεύονται από πολυτελή κασετίνα, όπως έχει συνηθίσει η Goldgenie τους πελάτες της.

ΠΗΓΗ: gsmarena.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X