Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τη Δευτέρα το τελευταίο επεισόδιο για εφέτος
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που έπεσε θύμα των εξελίξεων, ξεκίνησε να μεταδίδεται τη Δευτέρα σε... συνέχειες, όμως τελικά οι υπεύθυνοι του καναλιού αναγκάστηκαν να διακόψουν πάνω από δύο φορές την προβολή του. Ετσι τη Δευτέρα στις 9.15 μ.μ. ο Αντώνης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, όταν στο κάμπινγκ εμφανίζεται ένα αγόρι, το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότητα γιος του. Το παιδί του από μια προηγούμενη σχέση. Ο πρώην σύντροφος της Σάντρας κάνει τα πάντα για να βρεθεί πάλι στο πλευρό της. Πράγμα που εξοργίζει τον Αγγελο. Η Σάντρα φαίνεται πως σκέφτεται θετικά την επιστροφή της στον πρώην σύζυγό της. Ο Γιώργος με τη Μαργαρίτα χωρίζουν. ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Τη Δευτέρα το τελευταίο επεισόδιο για εφέτος

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που έπεσε θύμα των εξελίξεων, ξεκίνησε να μεταδίδεται τη Δευτέρα σε… συνέχειες, όμως τελικά οι υπεύθυνοι του καναλιού αναγκάστηκαν να διακόψουν πάνω από δύο φορές την προβολή του.

Ετσι τη Δευτέρα στις 9.15 μ.μ. ο Αντώνης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, όταν στο κάμπινγκ εμφανίζεται ένα αγόρι, το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότητα γιος του. Το παιδί του από μια προηγούμενη σχέση. Ο πρώην σύντροφος της Σάντρας κάνει τα πάντα για να βρεθεί πάλι στο πλευρό της. Πράγμα που εξοργίζει τον Αγγελο. Η Σάντρα φαίνεται πως σκέφτεται θετικά την επιστροφή της στον πρώην σύζυγό της. Ο Γιώργος με τη Μαργαρίτα χωρίζουν.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X