Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το κεφάλι «ποντίκι» για κινητά και ταμπλέτες
Οι τεχνικοί της Apple ανέπτυξαν μια νέα ενδιαφέρουσα εφαρμογή που ενσωματώνεται στο λογισμικό iOS 7. Πρόκειται για μια εφαρμογή προσβασιμότητας (Accessibility) που ονομάζεται Switch Control. Με αυτή οι χρήστες των iPhone ή των iPad θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους με απλές κινήσεις του κεφαλιού . Θα μπορούν για παράδειγμα, να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν το τηλέφωνο τους κουνώντας ελαφρά δεξιά ή αριστερά το κεφάλι τους.Με τον ίδιο τρόπο (κουνώντας το κεφάλι) θα μπορούν επίσης να επιλέγουν μια λειτουργία της συσκευής τους. Η νέα εφαρμογή σχεδιάστηκε για την διευκόλυνση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Τα στελέχη της Apple αναφέρουν ότι θα βελτιώσουν περαιτέρω την εφαρμογή ώστε να επιτρέψουν στους χρήστες να δίνουν με απλές κινήσεις του κεφαλιού ή άλλες χειρονομίες πολλές και πιο σύνθετες εντολές στο κινητό ή την ταμπλέτα.ΠΗΓΗ: tovima.gr

Το κεφάλι «ποντίκι» για κινητά και ταμπλέτες

Οι τεχνικοί της Apple ανέπτυξαν μια νέα ενδιαφέρουσα εφαρμογή που ενσωματώνεται στο λογισμικό iOS 7. Πρόκειται για μια εφαρμογή προσβασιμότητας (Accessibility) που ονομάζεται Switch Control. Με αυτή οι χρήστες των iPhone ή των iPad θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους με απλές κινήσεις του κεφαλιού . Θα μπορούν για παράδειγμα, να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν το τηλέφωνο τους κουνώντας ελαφρά δεξιά ή αριστερά το κεφάλι τους.

Με τον ίδιο τρόπο (κουνώντας το κεφάλι) θα μπορούν επίσης να επιλέγουν μια λειτουργία της συσκευής τους. Η νέα εφαρμογή σχεδιάστηκε για την διευκόλυνση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Τα στελέχη της Apple αναφέρουν ότι θα βελτιώσουν περαιτέρω την εφαρμογή ώστε να επιτρέψουν στους χρήστες να δίνουν με απλές κινήσεις του κεφαλιού ή άλλες χειρονομίες πολλές και πιο σύνθετες εντολές στο κινητό ή την ταμπλέτα.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X