Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κύπρος: Αστυνομική έρευνα για την κατάσταση στην οικονομία
Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη, αρχίζει αστυνομική έρευνα για την κατάσταση, στην οποία περιήλθε η κυπριακή οικονομία. Ο κ. Κληρίδης αναφέρει ότι έστειλε επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας, στην οποία επισημαίνει ότι θα πρέπει η Αστυνομία να προχωρήσει στην έρευνα, καταρτίζοντας τις ομάδες που χρειάζονται.Ο Γενικός Εισαγγελέας διευκρίνισε ότι η έρευνα θα καλύψει όλα τα θέματα. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το έργο της Αστυνομίας να συνδράμουν εμπειρογνώμονες τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.Για την ερευνητική επιτροπή ο Πέτρος Κληρίδης είπε ότι, παρά την απόφασή της δεν έχει δικαίωμα να αποδώσει ποινικές ευθύνες, έχει πολλούς άλλους όρους εντολής με τους οποίους μπορεί να συνδράμει τις έρευνες.

Κύπρος: Αστυνομική έρευνα για την κατάσταση στην οικονομία

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη, αρχίζει αστυνομική έρευνα για την κατάσταση, στην οποία περιήλθε η κυπριακή οικονομία. Ο κ. Κληρίδης αναφέρει ότι έστειλε επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας, στην οποία επισημαίνει ότι θα πρέπει η Αστυνομία να προχωρήσει στην έρευνα, καταρτίζοντας τις ομάδες που χρειάζονται.

Ο Γενικός Εισαγγελέας διευκρίνισε ότι η έρευνα θα καλύψει όλα τα θέματα. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το έργο της Αστυνομίας να συνδράμουν εμπειρογνώμονες τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.

Για την ερευνητική επιτροπή ο Πέτρος Κληρίδης είπε ότι, παρά την απόφασή της δεν έχει δικαίωμα να αποδώσει ποινικές ευθύνες, έχει πολλούς άλλους όρους εντολής με τους οποίους μπορεί να συνδράμει τις έρευνες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X