Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γιος για την Jessica Simpson
Με προγραμματισμένη καισαρική η Jessica Simpson έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ace Knute Johnson. Η τραγουδίστρια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της έχουν ήδη μία κορούλα 14 μηνών τη Maxwell. όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της "η Jessica, ο Eric και η Maxwell είναι ευτυχείς να υποδεχθούν τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους". Το μεσαίο όνομα του νεογέννητου Ace, Knute, είναι προς απόδοση τιμής στον Σουηδό παππού του Eric, Knute Johnson, και προφέρεται "Ka-nute". Η Jessica είναι ευτυχής μετά τον τοκετό, καθώς η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν αρκετά δύσκολη, όπως η ίδια είχε δηλώσει σε σθυνέντευξή της στην Ellen DeGeneres, επειδή είχε ναυτίες, αισθανόταν κόπωση και ήταν διαρκώς εξαντλημένη... ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Γιος για την Jessica Simpson

Με προγραμματισμένη καισαρική η Jessica Simpson έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ace Knute Johnson. Η τραγουδίστρια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της έχουν ήδη μία κορούλα 14 μηνών τη Maxwell.

όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της «η Jessica, ο Eric και η Maxwell είναι ευτυχείς να υποδεχθούν τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους». Το μεσαίο όνομα του νεογέννητου Ace, Knute, είναι προς απόδοση τιμής στον Σουηδό παππού του Eric, Knute Johnson, και προφέρεται «Ka-nute».

Η Jessica είναι ευτυχής μετά τον τοκετό, καθώς η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν αρκετά δύσκολη, όπως η ίδια είχε δηλώσει σε σθυνέντευξή της στην Ellen DeGeneres, επειδή είχε ναυτίες, αισθανόταν κόπωση και ήταν διαρκώς εξαντλημένη…

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X