Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εκλεψαν τεχνολογικό εξοπλισμό από νοσοκομείο της Λάρισας
Κλοπή, με επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, σημειώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.Άγνωστοι, αφαίρεσαν τεχνολογικό εξοπλισμό από το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα τον κεντρικό σταθμό διαχείρισης(server) εικόνων του Ακτινολογικού Τμήματος του ΠΝΛ, με αποτέλεσμα χθες που εφημέρευε το Νοσοκομείο, το Τμήμα να τεθεί εκτός λειτουργίας και οι ασθενείς να παραπέμπονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Καθώς, πέραν του κόστους της απώλειας του, ο server διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, τις απλές ακτινογραφίες που εντάσσονται στις άμεσες εξετάσεις ασθενών.Η κλοπή διαπιστώθηκε χθες και εκτιμάται ότι έγινε το Σάββατο το απόγευμα. Σχετικά ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, η οποία και έχει επιληφθεί της υπόθεσης.

Εκλεψαν τεχνολογικό εξοπλισμό από νοσοκομείο της Λάρισας

Κλοπή, με επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, σημειώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Άγνωστοι, αφαίρεσαν τεχνολογικό εξοπλισμό από το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα τον κεντρικό σταθμό διαχείρισης(server) εικόνων του Ακτινολογικού Τμήματος του ΠΝΛ, με αποτέλεσμα χθες που εφημέρευε το Νοσοκομείο, το Τμήμα να τεθεί εκτός λειτουργίας και οι ασθενείς να παραπέμπονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Καθώς, πέραν του κόστους της απώλειας του, ο server διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, τις απλές ακτινογραφίες που εντάσσονται στις άμεσες εξετάσεις ασθενών.

Η κλοπή διαπιστώθηκε χθες και εκτιμάται ότι έγινε το Σάββατο το απόγευμα. Σχετικά ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, η οποία και έχει επιληφθεί της υπόθεσης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X