Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με φουσκωμένη κοιλίτσα στη Νάξο
Στον τόπο καταγωγής της, την Νάξο βρίσκεται εδώ και περίπου μία εδβομάδα η Κατερίνα Κόκλα. Η σύντροφος και μέλλουσα μητέρα του παιδιού του Γρηγόρη Αρναούτογλου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά στην οικογένειά της που ζει στο νησί.Μαζίί της φυσικά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που συμμετέχει με ποσοστό σε beach bar στην περιοχή Άγιος Προκόπιος στην Νάξο. Με δική του πρόταση, η ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με την Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Λιανό, μεταδίδεται από το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Έτσι, μπορεί να συνδυάσει δουλειά με διακοπές. Μαζί με τον Γιώργο Λιανό στη Νάξο, ταξίδεψε η επίσης έγκυος σύζυγός του, Ανθή.Πηγή:faysbook.gr

Με φουσκωμένη κοιλίτσα στη Νάξο

Στον τόπο καταγωγής της, την Νάξο βρίσκεται εδώ και περίπου μία εδβομάδα η Κατερίνα Κόκλα. Η σύντροφος και μέλλουσα μητέρα του παιδιού του Γρηγόρη Αρναούτογλου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά στην οικογένειά της που ζει στο νησί.

Μαζίί της φυσικά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που συμμετέχει με ποσοστό σε beach bar στην περιοχή Άγιος Προκόπιος στην Νάξο. Με δική του πρόταση, η ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με την Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Λιανό, μεταδίδεται από το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Έτσι, μπορεί να συνδυάσει δουλειά με διακοπές. Μαζί με τον Γιώργο Λιανό στη Νάξο, ταξίδεψε η επίσης έγκυος σύζυγός του, Ανθή.

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X