Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα ήθη στον ALPHA
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Βύρωνα Πολύδωρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Η συνέντευξη έκανε τον γύρο όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων με την αναφορά,όπως επιβάλλει η δεοντολογία, του Μέσου στο οποίο παραχωρήθηκε η συνέντευξη. Ο ALPHA μέσω του νεόκοπου προισταμένου του πολιτικού ρερπορτάζ του σταθμού, Θάνου Δημάδη, επέλεξε να μην κάνει καμία αναφορά στον Real fm λέγοντας χαρακτηριστικά "Ο κ.Πολύδωρας έδωσε μια συνέντευξη... ". Νέα ήθη,νέα δημοσιογραφία. ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

Νέα ήθη στον ALPHA

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Βύρωνα Πολύδωρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Η συνέντευξη έκανε τον γύρο όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων με την αναφορά,όπως επιβάλλει η δεοντολογία, του Μέσου στο οποίο παραχωρήθηκε η συνέντευξη. Ο ALPHA μέσω του νεόκοπου προισταμένου του πολιτικού ρερπορτάζ του σταθμού, Θάνου Δημάδη, επέλεξε να μην κάνει καμία αναφορά στον Real fm λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο κ.Πολύδωρας έδωσε μια συνέντευξη… «. Νέα ήθη,νέα δημοσιογραφία.

ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X