Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η «πρωτιά» της Μπέτυς
Η Μπέτυ Πουλή είναι η πρώτη Ελληνίδα αξιωματικός καριέρας που γίνεται υπασπιστής υπουργού Άμυνας. Η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φ. Γεννηματά φέρεται να εντυπωσιάστηκε από το βιογραφικό της πλωτάρχη και ζήτησε να γίνει υπασπίστριά της. Η πλωτάρχης Πουλή είναι απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής με εξειδίκευση στην Παθολογία και την Αιματολογία, στο Σαν Φρανσίσκο και την Στοκχόλμη, καθώς και με μεταπτυχιακές ευρωπαϊκές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στη Σχολή Πολέμου. ΠΗΓΗ: Εθνος

Η «πρωτιά» της Μπέτυς

Η Μπέτυ Πουλή είναι η πρώτη Ελληνίδα αξιωματικός καριέρας που γίνεται υπασπιστής υπουργού Άμυνας. Η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φ. Γεννηματά φέρεται να εντυπωσιάστηκε από το βιογραφικό της πλωτάρχη και ζήτησε να γίνει υπασπίστριά της.

Η πλωτάρχης Πουλή είναι απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής με εξειδίκευση στην Παθολογία και την Αιματολογία, στο Σαν Φρανσίσκο και την Στοκχόλμη, καθώς και με μεταπτυχιακές ευρωπαϊκές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στη Σχολή Πολέμου.

ΠΗΓΗ: Εθνος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X