Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα επίσκεψη Βεστερβέλε
Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η νέα επίσκεψη του Γκίντο Βεστερβέλε στην πατρίδα μας, δεύτερη μετά από αυτή τον χειμώνα του 2012. Ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών φτάνει αύριο το βράδυ και θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ την Πέμπτη θα δει και τον Αντώνη Σαμαρά.Οπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός και επί κυβερνήσεως Παπαδήμου ο Γερμανός είχε κάνει πέρασμα από το ΥΠΕΞ και το Μέγατο Μαξίμου, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει την πολιτική κατάσταση. Τότε η Γερμανία βρισκόταν στο παρά πέντε των τελικών αποφάσεων για το ελληνικό κούρεμα. Τώρα, πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας μετά την κατάρρευση της τρικομματικής και πόσο μπορεί να αντέξει η πλειοψηφία της δικομματικής της βουλής.ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Νέα επίσκεψη Βεστερβέλε

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η νέα επίσκεψη του Γκίντο Βεστερβέλε στην πατρίδα μας, δεύτερη μετά από αυτή τον χειμώνα του 2012. Ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών φτάνει αύριο το βράδυ και θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ την Πέμπτη θα δει και τον Αντώνη Σαμαρά.

Οπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” και επί κυβερνήσεως Παπαδήμου ο Γερμανός είχε κάνει πέρασμα από το ΥΠΕΞ και το Μέγατο Μαξίμου, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει την πολιτική κατάσταση. Τότε η Γερμανία βρισκόταν στο παρά πέντε των τελικών αποφάσεων για το ελληνικό κούρεμα.

Τώρα, πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας μετά την κατάρρευση της τρικομματικής και πόσο μπορεί να αντέξει η πλειοψηφία της δικομματικής της βουλής.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X