Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / H Elizabeth κατακτά… τις πισίνες
Έχει τρελάνει κόσμο η 16 μηνών Elizabeth που δείχνει να είναι... απόλυτα εξοικειωμένη με την κολύμβηση σε πισίνα. Εκπαιδευτές της είναι ο πατέρας της νοσηλευτής, ειδικά εκπαιδευμένος σε μεθόδους τεχνητής αναπνοής, στην παιδιατρική και την ασφάλεια στο νερό, αλλά και η μητέρα της ναυαγοσώστρια.Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο όπου η μικρή Elizabeth επιδεικνύει τις κολυμβητικές της ικανότητες, σε τέτοιο σημείο που εντυπωσιάζει καθώς ούτε ενήλικες μπορούν να κολυμπήσουν μεαυτόν τον τρόπο.

H Elizabeth κατακτά… τις πισίνες

Έχει τρελάνει κόσμο η 16 μηνών Elizabeth που δείχνει να είναι… απόλυτα εξοικειωμένη με την κολύμβηση σε πισίνα. Εκπαιδευτές της είναι ο πατέρας της νοσηλευτής, ειδικά εκπαιδευμένος σε μεθόδους τεχνητής αναπνοής, στην παιδιατρική και την ασφάλεια στο νερό, αλλά και η μητέρα της ναυαγοσώστρια.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο όπου η μικρή Elizabeth επιδεικνύει τις κολυμβητικές της ικανότητες, σε τέτοιο σημείο που εντυπωσιάζει καθώς ούτε ενήλικες μπορούν να κολυμπήσουν μεαυτόν τον τρόπο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X