Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συγκρούσεις έξω από το Πανεπιστήμιο του Καΐρου
Συγκρούσεις ξέσπασαν στην Αίγυπτο μεταξύ υποστηρικτών του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και των δυνάμεων ασφαλείας, έξω από το Πανεπιστήμιο του Καΐρου, δήλωσαν μάρτυρες. Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφεραν ότι δεκάδες τραυματίστηκαν εξαιτίας των συγκρούσεων. Μάρτυρες δήλωσαν στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν ότι τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Χιλιάδες ισλαμιστές είχαν συγκεντρωθεί σε μια πλατεία μπροστά από τις κύριες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου προκειμένου να εκφράσουν τις διαμαρτυρίες τους κατά του τελεσιγράφου που εξέδωσε ο στρατός προς τον Μόρσι με το αίτημα να διαμοιραστεί η εξουσία μεταξύ αυτού και των αντιπάλων του. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκρούσεις έξω από το Πανεπιστήμιο του Καΐρου

Συγκρούσεις ξέσπασαν στην Αίγυπτο μεταξύ υποστηρικτών του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και των δυνάμεων ασφαλείας, έξω από το Πανεπιστήμιο του Καΐρου, δήλωσαν μάρτυρες. Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφεραν ότι δεκάδες τραυματίστηκαν εξαιτίας των συγκρούσεων.

Μάρτυρες δήλωσαν στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν ότι τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Χιλιάδες ισλαμιστές είχαν συγκεντρωθεί σε μια πλατεία μπροστά από τις κύριες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου προκειμένου να εκφράσουν τις διαμαρτυρίες τους κατά του τελεσιγράφου που εξέδωσε ο στρατός προς τον Μόρσι με το αίτημα να διαμοιραστεί η εξουσία μεταξύ αυτού και των αντιπάλων του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X