Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών η Φαούζια Φουντ
Η πριγκίπισσα Φαούζια Φουάντ πρώτη σύζυγος του Σάχη του Ιράν -κόρη και αδελφή βασιλέων της Αιγύπτου- απεβίωσε χθες στην Αλεξάνδρεια, ανακοίνωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της αιγυπτιακής βασιλικής οικογένειας και πηγή της αστυνομίας. Η είδηση του θανάτου της Φαούζια Φουάντ, σε ηλικία 91 ετών, αναρτήθηκε και στο Facebook, όπου έγινε επίσης αναφορά και στον ανηψιό της μονάρχη Φουάντ Β', που επαύθη και εξορίστηκε, μένοντας στην Ιστορία ως ο τελευταίος στον αιγυπτιακό θρόνο. Η Φαούζια Φουάντ, ήταν η αδελφή του πατέρα του Φουάντ, μονάρχη Φαρούκ. Το 1939 η Φαούζια Φουάντ παντρεύτηκε τον κατοπινό Σάχη του Ιράν Μοχάμεντ Ρεζά Παχλεβί. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε εννέα έτη αργότερα. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών η Φαούζια Φουντ

Η πριγκίπισσα Φαούζια Φουάντ πρώτη σύζυγος του Σάχη του Ιράν -κόρη και αδελφή βασιλέων της Αιγύπτου- απεβίωσε χθες στην Αλεξάνδρεια, ανακοίνωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της αιγυπτιακής βασιλικής οικογένειας και πηγή της αστυνομίας.

Η είδηση του θανάτου της Φαούζια Φουάντ, σε ηλικία 91 ετών, αναρτήθηκε και στο Facebook, όπου έγινε επίσης αναφορά και στον ανηψιό της μονάρχη Φουάντ Β’, που επαύθη και εξορίστηκε, μένοντας στην Ιστορία ως ο τελευταίος στον αιγυπτιακό θρόνο.

Η Φαούζια Φουάντ, ήταν η αδελφή του πατέρα του Φουάντ, μονάρχη Φαρούκ.

Το 1939 η Φαούζια Φουάντ παντρεύτηκε τον κατοπινό Σάχη του Ιράν Μοχάμεντ Ρεζά Παχλεβί. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε εννέα έτη αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X