Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχελογιαννάκης
Αυξάνει τη δύναμή του κατά έναν βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας στους 72. Στην Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντάχθηκε και επίσημα πια ο ανεξάρτητος μέχρι το πρωί βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, επειδή διαφωνούσε με την πολιτική του κόμματος.Στην πορεία άρχισε να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προ ολίγων μηνών ενεγράφη μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου όπου και εκλέγεται. Με επιστολή του Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το Σώμα ενημερώθηκε για την ένταξη και επίσημα του βουλευτή στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.Υπενθυμίζεται ότι και με τη ΔΗΜΑΡ ο κ.Μιχελογιαννάκης είχε συνεργαστεί, έχοντας φύγει από το ΠΑΣΟΚ, διαφωνώντας τότε με τις μνημονιακές επιλογές του

Στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχελογιαννάκης

Αυξάνει τη δύναμή του κατά έναν βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας στους 72. Στην Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντάχθηκε και επίσημα πια ο ανεξάρτητος μέχρι το πρωί βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, επειδή διαφωνούσε με την πολιτική του κόμματος.

Στην πορεία άρχισε να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προ ολίγων μηνών ενεγράφη μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου όπου και εκλέγεται. Με επιστολή του Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το Σώμα ενημερώθηκε για την ένταξη και επίσημα του βουλευτή στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι και με τη ΔΗΜΑΡ ο κ.Μιχελογιαννάκης είχε συνεργαστεί, έχοντας φύγει από το ΠΑΣΟΚ, διαφωνώντας τότε με τις μνημονιακές επιλογές του

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X