Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το πόρισμα του ΚΚΕ για τη λίστα Λαγκάρντ
Για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου με κακουργηματική μορφή, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος και της παράβασης καθήκοντος, παραπέμπει με το πόρισμά του το ΚΚΕ τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Στο πόρισμα που κατέθεσε λίγο μετά την λήξη των εργασιών της επιτροπή, ο Σπύρος Χαλβατζής, περιγράφονται ακόμα "σοβαρές τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες για τον μετέπειτα υπουργό Οικονομικών, τον κ.Βενιζέλο", καθώς και "σοβαρές πολιτικές ευθύνες" για τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Σημειώνεται δε, ότι τρία χρόνια μετά την έλευση της λίστας με τα ονόματα, οι έλεγχοι προχωρούν μ επολύ αργούς ρυθμούς, "σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει όταν προωθούνται αντιλαϊκά μέτρα"... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ολόκληρο το πόρισμα του ΚΚΕ

Το πόρισμα του ΚΚΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

Για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου με κακουργηματική μορφή, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος και της παράβασης καθήκοντος, παραπέμπει με το πόρισμά του το ΚΚΕ τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Στο πόρισμα που κατέθεσε λίγο μετά την λήξη των εργασιών της επιτροπή, ο Σπύρος Χαλβατζής, περιγράφονται ακόμα «σοβαρές τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες για τον μετέπειτα υπουργό Οικονομικών, τον κ.Βενιζέλο», καθώς και «σοβαρές πολιτικές ευθύνες» για τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Σημειώνεται δε, ότι τρία χρόνια μετά την έλευση της λίστας με τα ονόματα, οι έλεγχοι προχωρούν μ επολύ αργούς ρυθμούς, «σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει όταν προωθούνται αντιλαϊκά μέτρα»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ολόκληρο το πόρισμα του ΚΚΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X