Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Homemade ντεμακιγιάζ ματιών!
Δεν χρειάζεται να τρίψεις τα μάτια σου μέχρι τελικής πτώσης για να ξεβαφτείς... Χρησιμοποίησε δυο υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι! Είτε αν ξέμεινες από ντεμακιγιάζ ματιών είτε απλά έτυχε να κοιμηθείς αλλού και δεν έχεις τα απαραίτητα υπάρχει λύση! Θα χρειαστείς μόνο λίγο ελαιόλαδο και baby oil. Ανάμειξε δυο μέρη ελαιόλαδο με ένα μέρος baby oil και με ένα βαμβάκι πέρασέ το στα βλέφαρά σου. Μάσκαρα και σκιές θα εξαφανιστούν. Σημείωση: αν είναι να ξεβαφτείς μόνο μια φορά χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα καθώς μιλάμε για μια μικρή περιοχή. Διαφορετικά μπορείς να διατηρήσεις το μίγμα σε ένα μπουκαλάκι. ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Homemade ντεμακιγιάζ ματιών!

Δεν χρειάζεται να τρίψεις τα μάτια σου μέχρι τελικής πτώσης για να ξεβαφτείς… Χρησιμοποίησε δυο υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι! Είτε αν ξέμεινες από ντεμακιγιάζ ματιών είτε απλά έτυχε να κοιμηθείς αλλού και δεν έχεις τα απαραίτητα υπάρχει λύση!

Θα χρειαστείς μόνο λίγο ελαιόλαδο και baby oil.

Ανάμειξε δυο μέρη ελαιόλαδο με ένα μέρος baby oil και με ένα βαμβάκι πέρασέ το στα βλέφαρά σου. Μάσκαρα και σκιές θα εξαφανιστούν.

Σημείωση: αν είναι να ξεβαφτείς μόνο μια φορά χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα καθώς μιλάμε για μια μικρή περιοχή. Διαφορετικά μπορείς να διατηρήσεις το μίγμα σε ένα μπουκαλάκι.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X