Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Θέλω η κόρη μου να έχει το φόβο του πατέρα της»
Η Αγγελική Δαλιάνη μιλάει για την κόρη της και το σύζυγο της Μάνο Παπαγιάννη."Θέλω η κόρη μου να έχει το φόβο του πατέρα της, το σεβασμό", δήλωσε η Αγγελική Δαλιάνη στο Θανάση Πάτρα. Η γλυκιά ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fthis tv και μιλώντας για τα χατίρια που κάνει στην κόρη της παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να μην κακομαθαίνει το παιδί και αυτό πάντα σε συννενόηση με το σύζυγο της Μάνο Παπαγιάννη κι επειδή ο γνωστός ηθοποιός λείπει πολλές ώρες από το σπίτι θέλει η κόρη της να:"έχει τον μπαμπά της ως τον αρχηγό της οικογένειας και σε μένα να λέει τα μυστικά της". Όταν ο Θανάσης Πάτρας τη ρώτησε αν ζηλεύει και αν κάνει σκηνές ζηλοτυπίας εκείνη απάντησε χαμογελώντας:"Προσπαθώ να κρατηθώ".

«Θέλω η κόρη μου να έχει το φόβο του πατέρα της»

Η Αγγελική Δαλιάνη μιλάει για την κόρη της και το σύζυγο της Μάνο Παπαγιάννη.

"Θέλω η κόρη μου να έχει το φόβο του πατέρα της, το σεβασμό", δήλωσε η Αγγελική Δαλιάνη στο Θανάση Πάτρα. Η γλυκιά ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fthis tv και μιλώντας για τα χατίρια που κάνει στην κόρη της παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να μην κακομαθαίνει το παιδί και αυτό πάντα σε συννενόηση με το σύζυγο της Μάνο Παπαγιάννη κι επειδή ο γνωστός ηθοποιός λείπει πολλές ώρες από το σπίτι θέλει η κόρη της να:"έχει τον μπαμπά της ως τον αρχηγό της οικογένειας και σε μένα να λέει τα μυστικά της". Όταν ο Θανάσης Πάτρας τη ρώτησε αν ζηλεύει και αν κάνει σκηνές ζηλοτυπίας εκείνη απάντησε χαμογελώντας:"Προσπαθώ να κρατηθώ".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X