Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δώρο ζωής σε τρεις άντρες τα όργανα 55χρονου
Δώρο ζωής δέχτηκαν χτες τρεις άντρες από έναν 55χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από βαρύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στην Αλεξανδρούπολη.Ο θάνατος του 55χρονο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διαπιστώθηκε στις 2 Ιουλίου και μετά από συναίνεση των συγγενών του χτες έγινε η αφαίρεση του ήπατος των νεφρών και των κερατοειδών.Το ήπαρ και ο ένας νεφρός μεταμοσχεύτηκαν με επιτυχία σε δύο άντρες ηλικίας 57 και 42 ετών αντίστοιχα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ενώ ο άλλος νεφρός σε έναν 42χρονο στα Ιωάννινα. Και οι τρεις μεταμοσχευθέντες νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.Οι κερατοειδείς του 55χρονου θα μεταμοσχευθούν εντός των ημερών σε άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δώρο ζωής σε τρεις άντρες τα όργανα 55χρονου

Δώρο ζωής δέχτηκαν χτες τρεις άντρες από έναν 55χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από βαρύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στην Αλεξανδρούπολη.

Ο θάνατος του 55χρονο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διαπιστώθηκε στις 2 Ιουλίου και μετά από συναίνεση των συγγενών του χτες έγινε η αφαίρεση του ήπατος των νεφρών και των κερατοειδών.

Το ήπαρ και ο ένας νεφρός μεταμοσχεύτηκαν με επιτυχία σε δύο άντρες ηλικίας 57 και 42 ετών αντίστοιχα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ενώ ο άλλος νεφρός σε έναν 42χρονο στα Ιωάννινα. Και οι τρεις μεταμοσχευθέντες νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι κερατοειδείς του 55χρονου θα μεταμοσχευθούν εντός των ημερών σε άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X