Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεκαήμερο προσφορών στην Τρίπολη
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης ανακοίνωσε την έναρξη δεκαήμερου προσφορών έως και την επίσημη έναρξης των εκπτώσεων στις 15 Ιουλίου και συμμετέχουν όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της έναρξης του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Τρίπολης κι έχει σκοπό τόσο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, όσο και να αποτελέσουν οι προσφορές ένα ακόμη κίνητρο για αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη.Σημειώνεται, τέλος, ότι στην πλατεία Αρεως συνεχίζεται με επιτυχία η 13η έκθεση βιβλίου που θα διαρκέσει έως και τις 7 Ιουλίου.

Δεκαήμερο προσφορών στην Τρίπολη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης ανακοίνωσε την έναρξη δεκαήμερου προσφορών έως και την επίσημη έναρξης των εκπτώσεων στις 15 Ιουλίου και συμμετέχουν όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της έναρξης του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Τρίπολης κι έχει σκοπό τόσο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, όσο και να αποτελέσουν οι προσφορές ένα ακόμη κίνητρο για αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στην πλατεία Αρεως συνεχίζεται με επιτυχία η 13η έκθεση βιβλίου που θα διαρκέσει έως και τις 7 Ιουλίου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X