Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / "Tα αποτελέσματα στην οικονομία θα φανούν σύντομα"
Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι γίνεται συστηματική δουλειά για την οικονομία και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.Μιλώντας σε εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΔΗΣΥ ο κ. Αναστασιάδης χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις θα συνεχισθούν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Ανέφερε ότι μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλεται, η Κύπρος αντικρύζεται από άλλη σκοπιά, ενώ απευθυνόμενος στα πολιτικά κόμματα τόνισε ότι "οι μηδενισμοί δεν ωφελούν

"Tα αποτελέσματα στην οικονομία θα φανούν σύντομα"

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι γίνεται συστηματική δουλειά για την οικονομία και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Μιλώντας σε εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΔΗΣΥ ο κ. Αναστασιάδης χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις θα συνεχισθούν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ανέφερε ότι μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλεται, η Κύπρος αντικρύζεται από άλλη σκοπιά, ενώ απευθυνόμενος στα πολιτικά κόμματα τόνισε ότι "οι μηδενισμοί δεν ωφελούν

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X